Aici ai cele mai frumoase povesti de dragoste reale! Cumpara povestea Emei si ai acces gratuit si la povestea lui Alice! | Videoblogul Mireselor
0
In Alice si minunile iubirii/ Cele mai pasionale 10 povesti de dragoste reale

Aici ai cele mai frumoase povesti de dragoste reale! Cumpara povestea Emei si ai acces gratuit si la povestea lui Alice!

ema-si-alice

„Ema” este continuarea uluitoare a povestii Catincai. Ema este o femeie maritata, are doi copii si o viata de cuplu perfect normala. Totul se schimba, insa, atunci cand se indragosteste nebuneste de profesorul de inot al fiului sau.

Citeste o poveste reala aproape incredibila despre o dragoste interzisa care le schimba vietile pentru totdeauna.

„Alice” este povestea care iti va merge direct la suflet. Alice este o tanara grasutza si complexata care locuieste impreuna cu sora ei, extrem de frumoasa si curtata-Carmen, dar si cu o fosta colega de facultate a lui Carmen-Mira.

Lucrurile iau o intorsatura neobisnuita atunci cand fratele Mirei, Robert, se muta cu ele iar tatal lui Robert devine brusc rivalul in dragoste al fiului. Povestea lui Alice iti arata situatii de viata extrem de complexe, te poarta prin toate starile si iti dezvaluie, pas cu pas, minunile pe care le face dragostea.

Toti cei care cumpara povestea Emei, le pot citi pe amandoua.

Pretul povestii este de 10 lei, daca plata se face prin card si 3 euro +TVA, daca plata se face prin sms.

Va dorim lectura placuta!

You Might Also Like