ALEXANDRA ȘI CRISTI, NUNTĂ ÎNTRE SMILEY ȘI MĂRUȚĂ! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

ALEXANDRA ȘI CRISTI, NUNTĂ ÎNTRE SMILEY ȘI MĂRUȚĂ!

videoblogul-mireselor-alexandra

LOVE IS FOR FREE, SMILEY ȘTIE

Cristi și Alexandra. Îndrăgostiți. Atunci, înca necăsătoriți. Urmau să trăiască unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții lor. La un concert de-al lui Smiley, Cristi a urcat pe scena….Nu voia sa cânte…

REYNA EVENTS, LOCUL ÎN CARE ȘI-AU VISAT NUNTA!

Avem o nuntă. Cum procedăm? Primul pas: găsim locația. Ceea ce Alexandra și Cristi au și făcut. Atunci când au ales Reyna, locația era doar o proiectie 3D la un târg de nunți. Le-a plăcut din prima clipă. Au riscat și au ieșit învingători.

ROCHIA DE MIREASĂ, DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE. CARDUL A FOST SINGURA VICTIMĂ A IUBIRII LOR…

Rochia de mireasă. Cea mai grea alegere. Zeci de siteuri, facebook, Instagram, printerest, prietene, sfaturi si alte zeci de idei pe care, fără să vrei, ți le schimbi de la o zi la alta. Alexandra, ca orice mireasă veritabilă, a trecut prin toate.

FLOAREA MIRESEI, FLOAREA NUNȚII LOR

Din toate florile din lume, a ales-o pe singura care i se potrivea. Și a luptat sa-I convingă pe cei din jur că întreg evenimentul rămâne așa. Intr-o singură floare. Pentru că doar mireasa știe cum trebuie să arate nunta ei.

NEGOCIEREA DIN BISERICĂ. NIMIC SFÂNT IN ASTA.

Te astepti ca in biserică să te năpădească emoțiile, ori sa-ți fie cald, ori slujba să fie prea lungă, ori, din contră, preoții să omită pasaje relevante pentru cei care trăiesc cu intensitate fiecare moment al casătoriei tale. Mai rar te aștepți să plătești mai mult decât ai discutat, de fapt. La Alexandra și Cristi asta s-a întâmplat. Păgubit? Nașul.

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, PROASPĂT TĂTIC DE FATĂ, A VENIT SĂ-ȘI VADĂ COLEGA MIREASĂ!

Emoții la dansul mirilor. Apoi, ringul a devenit neîncăpător. Chiar și pentru Cătălin Măruță, colegul Alexandrei, cel care a fost după miri, următoarea senzație a serii. Cu el, petrecerea a fost completă.

Tortul, momentul așteptat, a devenit și singura amintire tristă a serii. O clipă de neatenție a personalului a fost aproape de a provoca o adevărată criză de nervi a miresei. Când emoțiile sunt mari, când sute de ochi te privesc, e suficient ca un singur lucru să nu meargă conform planului pentru a crea o întreagă situație. Noroc că situația a fost salvată tot de miri.

LE-A IEȘIT NUNTA ȘI LE-A IEȘIT PLANUL. FĂRĂ DATORII!

Vine dimineața oboselii, a viselor împlinite și a numărării darului. Alexandra si Cristi, un început de drum cu de toate. Cu dragoste, vise, dans si bucurii. Si, nu în ultimul rând, un început de drum fără datorii.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vatamanu Bruta
    martie 19, 2016 at 6:16 am

    Frumo.!

  • Leave a Reply