Alina si Ilan Laufer au facut din nunta, spectacol! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti de vedete

Alina si Ilan Laufer au facut din nunta, spectacol!

videoblogul-mireselor-alina-laufer

JURAMINTE DE DRAGOSTE PE COVORUL ROSU!

Alina Laufer poveste cu multa bucurie despre nunta ei, cu toate ca atunci a fost foarte stresata. Ilan Laufer, sotul ei, i-a fost alaturi la fiecare pas, dar tot nu i-a fost usor. Asa a ajuns la concluzia ca orice nunta serioasa care necesita o investitie de cateva zeci de mii de euro, are nevoie ca totul sa fie pus la punct. Pe desfasurator. Va povesteste chiar ea cum a parcurs pasii intregii organizari, incepand de la cererea in casatorie si terminand cu desfasuratorul in care a trecut la minut fiecare lucru ce urma sa se intample la nunta lor.

 

DANSUL MIRILOR A LASAT-O PE ALINA…MAI MULT GOALA! INVITATII S-AU “DEBLOCAT” ABIA LA APLAUZE!

Rochia de mireasa a spulberat orice calcule pe care ea si Ilan le facusera anterior in privinta pretului. Sigur, a fost mult peste ceea ce au anticipat. Dar e unul dintre motivele pentru care Alina zambeste fericita: “Ilan mi-a facut toate poftele. I-am spus ca o data in viata ma marit a doua oara!” A fost incantata si de rochia de mireasa, dar si de momentul in care a ramas… fara ea. Adica cel mai controversat moment al nuntii: dansul mirilor. S-a scris mult in presa despre acel moment care, in esenta, s-a dorit a fi … artistic. Vedeti chiar acum motivul care i-a transformat pe Alina si Ilan in “dezbatere”.

 

ILAN LAUFER, BILLIE JEAN SI MICHAEL JACKSON! ASTA-I COMBINATIA CARE A FACUT…SENZATIA!

Grija lor cea mai mare a fost ca invitatii sa nu aiba nicio clipa in care sa se plictiseasca. De aceea au avut in permanenta cate un moment artistic in desfasurare, incluzandu-le pe ale lor. Daca Alina a pregatit pe langa dansul mirilor, un moment de bachata, Ilan a indraznit mai mult. A indraznit sa fie Michael Jackson, sa cante si  sa danseze pe Billie Jean. Poate pentru unii a ramas neclar daca are sau nu talent, dar pentru toata lumea a fost evident un lucru: momentul a fost senzatia serii.

 

ALINA LAUFER: “SPER SA AM PUTEREA SA-L IERT PE ILAN ATUNCI CAND MA VA INSELA!”

Cu pregatiri, cu emotii, cu juraminte de dragoste si dans pana in zori, nunta a trecut. Abia a doua zi a inceput, de fapt, drumul lor impreuna. Cu bucuriile, greutatile si tentatiile care nu ocolesc niciun cuplu.

Declaratiile Alinei Laufer ar  putea parea socante, pentru ca e convinsa ca e doar o chestiune de timp pana cand Ilan va avea o aventura. Socante la prima strigare.  Pentru ca, apoi, experienta vietii de cuplu te poate indemna sa o asculti cu atentie.

 

ALINA, 3 OPERATII ESTETICE DINTR-UN FOC! DIN DOUA LOCURI A TAIAT, NUMAI UNUL A FOST “UMFLAT”!

Datorita lui Ilan, spune ea, a invatat sa lupte pentru tot ceea ce doreste sa i se intample sau pentru toate lucrurile de care vrea sa scape. Da, se poate si asa. Cum ar fi gusa si varful nasului, pe care nu le mai suporta. Cum a scapat de ele, va povesteste chiar ea. Si va mai povesteste despre acea zona a corpului care o nemultumea, de asemenea, total si a intrat urgent  in “reparatii”. Nu e bustul.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply