„Am simtit ca in noaptea aceea s-a intamplat ceva intre el si o alta fata! Dimineata l-am sunat…” | Videoblogul Mireselor
0
In Jurnalul vostru/ Simona si Rares

„Am simtit ca in noaptea aceea s-a intamplat ceva intre el si o alta fata! Dimineata l-am sunat…”

m-a-inselat

 

Simona- partea a treia

„Nu am mai reușit sa dorm nici măcar un minut. Ma intorceam prin pat de pe o parte pe alta și ma uitam fix la telefon. Nu aveam mobile pe vremea aceea, însă istoria noastră ma invatase ca telepatia intre noi funcționează perfect. Când ma suna simțeam asta. Ma duceam instinctiv lângă telefon și în maximum un minut suna. Se întâmpla în 99% la suta din cazuri și nu, nu ma suna de 100 de ori pe zi :).

În noaptea aceea însă, nimic. Niciun apel. Abia așteptam să vină dimineața ca sa pot sa îl sun. Asta am și făcut primul lucru. Știam deja ce se intamplase, fără sa fi vorbit cu nimeni.

Recent, intrase în grupul nostru Iulia, prietena unei fete. Era singura, cam nebuna și pusese ochii pe Rares. Orice femeie simte când o alta are ochi pentru iubitul ei, nu? În situația aceea eram eu. Știam ca ea e dispusa sa ii îndeplinească toate dorintele, ca are mult mai mult timp liber ca mine, ca e mai mare, mai experimentata, nu un copil, cum eram eu. Nu îmi era neapărat frica de competiție, însă nu o voiam în preajma lui. Nu știam cum sa lupt cu alta femeie. Nu o mai facusem pana atunci.

L-am sunat. Mi-a răspuns, morocănos, era prea dimineața pentru el, doar a fost în club…

„-Azi-noapte în jurul orei trei, ai sărutat-o pe Iulia?” L-am întrebat direct, fără nicio alta introducere.

Fără sa gândească de doua ori înainte, sau poate prea șocat de întrebarea mea, a răspuns instinctiv:

„-De unde știi…?”

Pentru mine a fost de ajuns. Știam ca nu s-a întâmplat nimic mai mult. Nu ma întrebați de unde, ca nu știu. Pur și simplu știam.

În doar doua ore, îmi suna la poarta. Spun doar doua ore pentru ca venise pe jos din celălalt capăt de oraș… Mi-a cerut scuze cu cerul și cu pământul, a zis ca a fost o scăpare, ca regreta, ca nu se va mai repeta niciodată și ca asta a fost singurul derapaj. Ma uitam la el cu tristete. Cumva ma așteptam ca, la un moment dat, să se întâmple asta… Sau… poate chiar mai mult decât atât. Eram împreuna de doi ani, el student în anul doi la Politehnica, eu clasa a 12-a… Eram amândoi la vârsta la care, astăzi, alții sunt doctori și profesori intr-ale dragostei. La noi era diferit. El ardea de dorința în fiecare clipa și nu primea nimic în schimb. Mie? Îmi era frica.

Cumva am trecut peste asta și de atunci nu mi-a mai dat niciun motiv de îngrijorare și m-am și ales cu porecla „vrajitoarea”. Multă vreme a fost șocat de felul in care am stiut de „escapada” lui.

După câteva luni a venit momentul sa îmi serbez majoratul. Intre noi totul era perfect, nicio schimbare, nicio noapte petrecuta împreuna în adevăratul sens al cuvântului. M-a ajutat sa organizez petrecerea într-un club, s-a ocupat de tot ce înseamnă băutura, mâncare și muzica, iar eu m-am ocupat doar de partea cu invitații. A ieșit un chef pe cinste și m-a făcut să mă simt în al noualea cer. Simțeam ca sunt cea mai importanta pentru el, îmi spunea intruna ca ma adora și eu nu puteam sa cer nimic mai mult. Primisem o sumedenie de cadouri! Le-am și uitat sirul la vremea respctiva, însă ceva n-am putut sa uit. Prietenii foarte apropiați care stiau ca intre noi nu s-a întâmplat inca mult asteptata noapte de dragoste, mi-au făcut cadou mai multe lucruri pentru o intalnire romantica: o sticla de vin, o lenjerie sexy și toate ingredientele pentru o cina cu spaghete. Era o gluma a noastră. Când voiau să facă mișto de noi ne intrebau: „ati făcut și voi spaghete?”. Am ras copios, evident, dar în sufletul meu, din nou, îmi era frica… Cu toate astea, eram cea mai fericita fara sa banuiesc ca, doar doua saptamani mai tarziu, Rares urma sa se desparta de mine.”

-va urma-

Sursa foto: Pinterest

 
Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply