Doinita Oancea, adevarul despre ... | Videoblogul Mireselor
0
In Iubiri de la TV

Doinita Oancea, adevarul despre o iubire pierduta! Abia acum incepe dragostea pe care, de fapt, o astepta?

video-blogul-mireselor-doinita-oancea

Despre viata Doinitei Oancea s-ar putea scrie un roman. Ori s-ar putea face o telenovela in care sa joace chiar ea rolul principal. Desigur, episoadele de maxima audienta ar fi acelea in care iubitul ei ar lua brusc o decizie neasteptata, pentru multi de neinteles, si s-ar sfarsi brusc o poveste de dragoste pentru a incepe una dintre cele mai controversate situatii din lumea mondena. S-a scris mult despre relatia dintre Ionut Ghenu si Lora, s-a scris si mai mult despre felul in care atat relatia Doinitei, cat si casnicia Lorei cu Dan Badea s-au sfarsit in acelasi timp. Au apus doua povesti spre a se naste alta, cumva, incrucisata.

Dragostea , daca poate fi numita asa si in situatia de fata, are totusi cai nebanuite. Dar ce face in timpul acesta eroina telenovelei? Simplu. Da o lectie de viata tuturor protagonistelor de alte telenovele, cele care blesteama si isi smulg parul din cap, dar mai ales celor care, chiar daca nu au prins vreun rol de telenovela, se poarta ca si cum viata lor ar fi una.

Mai o poza cu talc pe facebook, mai un interviu lasat in coada de peste, mai o privire triumfala peste umar in oglinda, de nu mai stii daca-I personaj pozitiv sau negativ, dar ii distribui postarea oricum ca poate se prind altii. “Pe sticla”, Doinitei i-au iesit pasii perfect. Ce-a fost, insa, in inima ei? Marturiseste acum. Si tot acum spune si daca zambetul misterios traduce, mai nou, numele altui barbat.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply