Dragostea face lumina si in lipsa unui generator! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

Dragostea face lumina si in lipsa unui generator!

ana-maria

ANA-MARIA SI ALEX, O NUNTA PLINA DE LUMINA, CHIAR DACA AU RAMAS FARA CURENT!

Ana-Maria si Alex, tineri, frumosi si indragostiti, asa cum le sta bine unor miri. Nunta, la Palatul Mogosoaia. Ajunsi acolo, au rasuflat usurati. Trecusera si emotiile cele mari, pregatirile, cununia religioasa, sedinta foto, iar in sala de nunta totul era pus la punct, asa cum discutasera cu organizatorii. Intr-adevar, Ana-Maria, preocupata ca orice detaliu sa fie conform planului, a schimbat pe ultima suta de metri, servetelele la mese. Si, gata, de-acum lucrurile mergeau cumva de la sine. Au repetat dansul mirilor ca intr-o scena rupta parca din cel mai frumos film de dragoste, apoi invitatii au inceput sa vina cu drag si cu chef de petrecere. In boxe rasuna Pharrel-Happy, ca un imn al bucuriei lor. Atunci s-a intamplat singurul lucru pe care nu ar fi putut sa-l prevada nici cel mai sumbru dintre carcotasi. S-a oprit curentul. Vedeti aici acele clipe pe care nu le vor putea uita vreodata.

 

E GREU DE SCRIS CUM A DECURS PETRECEREA! E MAI BINE SA VEDETI…!

Ce fac niste oameni frumosi care au chef sa se distreze dupa o perioada in care au fost “privati” de asta, neavand nici lumina si nici muzica? Ei bine, da. Se “razbuna”. Materialul video vorbeste de la sine.

 

CE PASI A URMAT O MIREASA PERFECTIONISTA PENTRU O NUNTA CARE SA DEVINA CAP DE LISTA?

Ana-Maria nu se putea multumi cu putin. Ca orice mireasa, a vrut sa faca din nunta ei acel eveniment de care toata lumea sa-si aminteasca incantata. Iar asta insemna ca ea sa fie atenta la tot si impreuna cu Alex, sa organizeze totul cu precizie chirurgicala pentru detalii. Pana si la machiaj si coafat pentru ziua nuntii s-a programat cu un an inainte. Pentru ca i-a vrut pe Alexandru Abagiu si Sorin Stratulat, iar asta nu o poti rezolva de azi pe maine. Profesionalismul se cunoaste inclusiv prin cat de stufoasa e lista de asteptare. Pentru foto-video, s-a oprit dupa numeroasa cautari, la SpotyPhoto. Singurii, spune ea, care i-ar fi putut reda nunta, atat foto, cat si video, la calitatea pe care si-o dorea. Cum a ales locatia, decoratiunile si poate, cel mai important, rochia de mireasa, va povesteste ea cu speranta ca experienta ei v-ar putea ajuta.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply