Iată scenariul care a transformat o nunta în cel mai frumos film de dragoste! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

Iată scenariul care a transformat o nunta în cel mai frumos film de dragoste!

video-blogul-mireselor-andra-matei

DUPA ANI DE PRIETENIE, A VENIT DOVADA DRAGOSTEI! INTR-O ROCHIE SPECTACULOASA, ANDRA A DEVENIT SOTIA LUI MATEI!

Andra si Matei au fost cei mai buni prieteni inainte de a sti ce inseamna dragostea. Nu neaparat dragostea lor, ci dragostea in general. Nu erau nici macar adolescenti atunci cand au inceput sa-si faca destainuiri despre notele de la teze, sau poate chiar despre colegii de clasa care nu raspundeau la sms…
Ani mai tarziu, Andra a fost cea care a avut revelatia. Era indragostita de Matei. Acum isi aminteste razand ca lui i-a fost teama la inceput sa strice prietenia. Daca nu mergea relatia?
Doar ca lucrurile care au menirea sa se intample, se intampla oricum si replicile de film nu prea isi au rostul in fata lor. Era dragoste si nu era orice fel de dragoste. Era dragostea pe care o voiau pentru toata viata. Matei a cerut-o de sotie, iar din momentul in care Andra a gasit rochia de mireasa, lucrurile au intrat pe un fagas firesc. Practic, rochia a decis momentul nuntii. Spectaculoasa de altfel, creata de o tanara designer din Cluj. Au vrut cununia in aer liber si nunta pe malul lacului Floreasca. Dar, mai bine, sa va spuna ei cum s-au pregatit, ce au ales si care au fost costurile.

 

CU UN DÉCOR DE CINCI STELE, PE MALUL LACULUI, AU CERUT BIS! NUNTA A FOST MAI TARE CA-N VIS!

Restaurantul pe care l-au ales a raspuns tuturor cerintelor. Pret peste media pietei, dar a meritat. Poate si datorita decorului feeric, poate si datorita trupei, petrecerea a fost adevarata, cu oameni calzi veniti cu drag, nu din obligatie, si cu chef sa se distreze pentru ca noaptea era irepetabila.. Luat cu dansul, Matei a uitat chiar si de culoarea costumului care il socase in prima faza. Il facuse pe comanda si se astepta sa fie albastru, dar nu atat de…albastru. Nici tortul nu a fost clasic, pentru ca si in aceasta privinta, Andra a stiut exact ce vrea. Urmariti o nunta…ca intr-un film.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply