„Iubeam si traiam din nou! Atunci s-a intors Rares! L-as fi recunoscut dintre o mie de barbati, legata la ochi!” | Videoblogul Mireselor
0
In Jurnalul vostru/ Simona si Rares

„Iubeam si traiam din nou! Atunci s-a intors Rares! L-as fi recunoscut dintre o mie de barbati, legata la ochi!”

intalnire-dupa-multi-ani

 

SIMONA-partea a noua

„Am ajuns acasă și am plecat direct la internet caffe. Am intrat sa văd dacă e online pe messenger. Nu era. Mi-am deschis mailul mecanic și i-am scris. I-am scris mult de tot. Acela a fost mailul nostru de despărțire. Acolo, eu, printre lacrimi și cu sufletul zdrente, am pus punct celei mai mari iubiri de pana atunci. Cumva, a rămas șocat de decizia mea de a nu merge la el, dar apoi m-a înțeles. Am continuat sa mai vorbim însă mult mai rar… O făceam de dragul amintirilor frumoase.

Nu am sărit în brațele nimănui imediat. În continuare simțeam ca îl înșel, ca ma înșel pe mine. Aveam nevoie de o perioada de refacere care a durat aproape doi ani. Într-un final, am început sa ies, sa cunosc oameni, mi-am făcut și alți prieteni. Cu cei vechi parca îmi era foarte greu să mă văd. Mulți erau fosti colegi de-ai lui și am simțit, măcar o perioada, ca trebuie sa ii evit. Și simplul fapt ca ii vedeam, ca i se pomenea numele, ma durea.

Anii au trecut unul câte unul. Mergeam la facultate, munceam din greu, aveam satisfactii o grămada, și cunoscusem un băiat super ok. Ma îndrăgostisem. Era ceva wow. Cu toate acestea, nu trecea zi sa nu ma gândesc la Rares. Il simteam, cumva, inca al meu.
Cu băiatul asta super ok chiar m-am mutat într-un apartament. El ma iubea mult, eu eram îndrăgostita la randul meu, și totul mergea ca pe roate. Trecusera 5 ani de când Rares plecase și o vreme indelungata de când nici nu ne-am mai scris.

Într-o după-amiaza, primesc un telefon. Era Adi.

„-Salut, ce faci?”
„-Uite bine, ma pregătesc sa merg la munca.”
„-Aha. Mișto… Cineva trebuie sa muncească în țara asta. Auzi? Deseară ce faci?”
„-Nimic special. Acasă, cu al meu.”
„-Bine. Spune-i ca ai treaba.”
„-De ce? Ce treaba am?”
„-Iesi cu mine la un suc.”
„-S-a întâmplat ceva? Ești ok?”
„-Da, sunt foarte bine. Vreau sa vorbim ceva.”
„-Ok.”

Am stabilit ora si locul. Am terminat munca și mai aveam ceva timp de pierdut pana când urma să mă văd cu Adi. Am mers acasă, mi-am făcut un dus și ma uitam în sifonier. Nu știam cu ce să mă imbrac. „Nu am mai ieșit de mult la o terasa. Aș putea să mă imbrac cu ceva drăguț.” Am rascolit dulapul, nu gaseam nimic sa îmi placa. Într-un final, am scos-o la capăt și am ieșit pe ușa. Eram tare curioasa de ce ma chemase Adi in oras. Mi se paruse cumva misterios…

Am ajuns în fata terasei, am plătit taxiul și am intrat. L-am văzut pe Adi, mi-a făcut cu mana și am înghețat. Cu spatele la mine stătea el. Era Rares. L-aș fi recunoscut dintr-un milion de bărbați, legată la ochi.”

-va urma-

Sursa foto:thesun.co.uk

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply