„M-a luat de mana in fata tuturor si a inceput sa ma sarute! Simteam ca vrea sa strige in gura mare ca noi ne iubim!” | Videoblogul Mireselor
0
In Ana si Andrei/ Jurnalul vostru

„M-a luat de mana in fata tuturor si a inceput sa ma sarute! Simteam ca vrea sa strige in gura mare ca noi ne iubim!”

relatie-cu-un-barbat-casatorit-4

 

JURNALUL VOSTRU DE SUFLET-Ana, partea a patra

„Ne sarutam si ii simteam mainile in par si respiratia fierbinte pe gat, pe fata, peste tot. Eram pierduta in trairea aceea, eram a lui. Brusc, s-a oprit iar eu am ramas socata. Mi-a dat parul după ureche si s-a uitat in ochii mei. „Ok, nu sunt experimentata, chiar deloc, dar te rog, zi ceva! Oare am greșit cu ceva, rade de mine?” ma gandeam. Nu știam ce se întâmpla și nici ce sa cred. Ma uitam la el, iar el ma privea cu blandete… Parca ma vedea toata, dezbracata (cu toate ca nu eram), vulnerabila, fara nicio aparare. Ii simteam privirea in stomac si emotia aceea parca ma indoia. A inceput sa vorbeasca cu un ton cald, pe care n-am sa-l uit vreodată:

-Tu nu ești ca altele. Nu pot să fac dragoste cu tine doar așa…

Atunci, pe moment, m-am simțit tare aiurea… La replica: „nu pot să mă culc tine” nu știu dacă cineva reacționează chiar ok… M-a dus acasă, iar pe drum nu am putut sa zic mare lucru. Încă eram convinsa ca am făcut eu ceva greșit, ca și-a dat el seama ca totul e o greșeala și ca mi-a livrat o minciuna impachetata frumos. Nu credeam ca ma va mai suna, sincer. A doua zi însă… :

-Ce faci? Ieșim la plimbare?

Gândurile negre au dispărut și m-am îndrăgostit și mai tare. Nu a mințit când mi-a zis ca nu se poate culca cu mine așa… Eram făcută tandari, eram un modelino în mâinile lui. Dacă ar fi știut ca putea să facă orice din mine, oare cum ar fi fost? Încercam sa maschez mult și poate am reușit. Nu voiam sa știe ca sunt pierduta.

Plimbarile noastre au durat luni de zile. Ne sarutam pana la refuz, ne petreceam noptile în tot felul de locuri ferite, ne rasfatam cu un pahar de vin și povesteam. Povesteam mult. Atât de mult încât ne știam istoria unul altuia, la ce visam, ce ne doream. Știam totul unul despre altul. Atunci am aflat și povestea lui cu soția. Una a fost când am auzit-o de la prieteni, și alta când am auzit-o spusa sincer, din gura lui. Era nefericit. Atât de nefericit acolo încat nu știa pe unde s-o apuce. Voia divortul dar ii era frica de faptul ca nu își va mai vedea copilul. Cumva, ea îl santaja cu asta. Încerca sa găsească soluții, dar pana in acel moment nimic nu era în favoarea lui. Ei doi, practic, nu aveau nimic în comun și nici nu se comportau ca un cuplu. Nu fusesera niciodata un cuplu in sensul real al cuvantului.

Știam ca poate povestea asta pe care o traiam nu va duce nicăieri, dar am continuat. Nu ne puteam opri. Ne trimiteam ziua câteva mesaje, însă nimic mai mult. Nu voiam sa știe nimeni de noi pentru ca… ce sa le spunem? Nici noua nu ne era clar ce ni se întâmpla. Nu indrazneam sa îl sun niciodată. Dacă era cu soția lui? Traiam niște sentimente foarte ciudate pe vremea aia.

Zilele treceau în același fel. Deja știam orele la care ma suna, la care ne vedem și așa mai departe.
Într-o seara am fost invitata la o petrecere, în cadrul unui festival. Erau toți prietenii mei acolo. Cândva erau doar ai surorii mele, dar acum erau și ai mei 🙂 Urma sa vina si el. Mi-am luat o fusta, o bluza lejera, tocuri inalte și mi-am răvășit parul (ii placea parul meu rău de tot). Am ajuns la club și eram relaxata. Urma să ne comportam ca de obicei în compania prietenilor. Fără atingeri, fără prea mult băgat în seama, distracție în grup și dans pana dimineața. Eh, dar când am intrat în club și m-a văzut, a venit glonț la mine.

-Ceva de băut? Dans? Voie buna?

Se comporta ca și cum eram doar noi acolo. Tot timpul a stat lângă mine, radea la tot ce spuneam și nu ma scapa din ochi. Știți cum e: după câteva pahare oricine e viteaz… Așa îmi spuneam atunci.

După o vreme, m-a chemat afara sa luam o gura de aer. Ma luase de mana. Mi-am retras palma pentru ca acolo, afara, era multă lume. Era alta lume pentru noi. O lume în care NOI nu existam. S-a uitat la mine și mi-a zis cumva consternat:

-De ce ma lași?
-Sa nu te vadă cineva…
-Nu îți face probleme. Lasa-i să mă vadă! Am cea mai frumoasa femeie lângă mine.

Și ca sa fie totul complet, în plină strada, m-a prins de ceafa, s-a uitat din nou fix în ochii mei și m-a sărutat cu pasiune. Îl simțeam îndrăgostit, simțeam ca vrea să-și strige dragostea în gura mare. Nu îmi venea sa cred!!! Era îndrăgostit? De MINE? OMG!!!

Toți cei din jur au rămas cu gura căscată. Cand si-au revenit din soc, au inceput sa puna tot felul de intrebari… Ne simțeam mitraliati.

-Mergem? M-a întrebat.

Am dat din cap, mi-am luat geanta și am plecat să ne plimbam. Am mers în locul nostru din pădure. Era doua noaptea, iarba uda și noi doi îndrăgostiți…”

-va urma-

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply