„Mama iubitului meu a vrut sa ma transforme in „sclava casei”! | Videoblogul Mireselor
0
In Jurnalul vostru

„Mama iubitului meu a vrut sa ma transforme in „sclava casei”!

relatie-soacra

 

JURNALUL VOSTRU DE SUFLET: ADA-prima parte

Eram în al doilea an de facultate şi lucram la cel mai tare birou pentru cea mai tare multinațională din România. Petreceri, sesiune, team building-uri in locuri senzationale… mi se prevestea un viitor excepțional! Pe plan personal, eram răsfățata părinților. Fiind singurul copil, abia m-au lăsat să mă angajez, şi asta doar prin relațiile lor, ca să se asigure că voi avea un viitor plin de succes. Pe plan sentimental, de-abia ieşisem dintr-o relație. La 20 de ani, suferi ca naiba după el. Acum, când mă uit în trecut, râd în hohote: ce fraieră eram! Îmi propusesem să las de o parte iubirea şi să mă focusez pe şcoală şi carieră.
N-a fost să fie! A apărut ca un hoț, pe Facebook. I know, în ziua de azi nu te mai îndrăgosteşti în Cişmigiu sau in Herăstrău, te îndrăgosteşti virtual. Am început să vorbim. Pe Facebook, la telefon, prin mesaje. După o lună, mi-am făcut curaj să ies la o întâlnire cu el. Simțeam ceva! Simțeam că merită, deşi nu mai voiam să mă îndrăgostesc. Am băut cea mai proastă limonadă din viața mea la acea întâlnire. Dar chiar nu conta! Aveam ce vorbi cu el, nu era ca toti ceilalti. Student ca şi mine, independent financiar, ce să mai, identici! Dar cum nu mereu totul este lapte şi miere, au început problemele. Mama, care întotdeauna m-a protejat şi care după ultima mea relație m-a avertizat să-mi văd de şcoală „cel puțin până la licență!” nu a fost de acord în ruptul capului cu el. Şi aşa a început jocul de-a „v-ați ascunselea”. Chiul de la facultate, zile de concediu luate doar ca să stau cu el, ieşiri la film „pe ne-ve”. Nu conta! Era perfect! Mă trata ca pe nimeni alta! Făcea parte dintr-o familie modestă, însă asta niciodată nu a fost un impediment pentru mine. Atâta timp cât mă îndrăgostisem de el, şi covrigul pe care-l împărțeam de lângă ASE-ul de la Romană era delicios! Toate prietenele, colegele, erau uimite: cuuum eu?? Parcă nu mai voiam relație serioasă. Notele au scăzut considerabil, restanțe peste restanțe, scandal acasă cu ai mei din cauza lui! Şi aşa, după 3 luni de relație, „am divorțat” de părinții mei şi m-am mutat la el. Am fugit! Fără să ştie nimeni de mine. O săptămână nu am ştiut de ai mei, dar ei ştiau de mine. Într-o zi ne-am trezit cu poliția la uşă.
„Ce faci dom’le, sechestrezi minore?” l-a întrebat poliția pe el. „Care minoră, că am 20 de ani!”. „Păi, iubitul tău este acuzat de sechestrare. Te ține aici cu forța?”. „NU! Am venit de bună voie, pentru că doresc să mă mut cu el!” Dacă nu aş fi văzut telenovele la viața mea, aş fi jurat că joc în una. Am renunțat la tot! Familie, şcoală, super-job-ul meu! Eram liberi! În sfârşit, ne iubeam fără ca cineva să se bage între noi.
Asta am crezut atunci. Pana cand i-am cunoscut pe-ai lui. Tatal lui m-a placut din prima. Mama lui…nu. Si chiar daca problemele cu ai mei au incetat dupa cateva luni cand au inteles ca ne iubim si orice ar fi trebuie sa-l accepte, au inceput cele adevarate. Create de mama lui. Din clipa în care am păşit la el acasă, mama lui a crezut, probabil, că mă voi angaja în bucătărie, prin casă sau la treburile gospodăreşti! Greşit! Nu aveam nimic împotrivă în a-mi îngriji iubitul, dar eram total împotrivă să devin sclava casei. De aici a pornit totul. Mă ofeream mereu să o ajut, dar mi se părea normal să mai stau şi cu el când era liber. Având o personalitate mai puternică, niciodată nu m-am lăsat mai prejos şi întotdeauna ii dădeam replici acide. Niciodată nu am fost nora spăşită şi niciodată nu voi fi. Mi-am jurat să lupt pentru el, aşa cum m-am luptat cu ai mei şi am câştigat. Până într-o zi in care am avut o ceartă ingrozitoare cu ea, cearta care s-a terminat cu nişte mesaje pe care mi le-a trimis pe telefon. Si sunau cam aşa: „Eu personal voi avea grijă să nu fii fericită cu el!” Ei bine, da. De atunci a început calvarul pentru mine.”
Ada

-va urma-

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply