Maria Constantin si Marcel Toader au facut nunta traditionala , cu toate ca dragostea lor numai traditionala nu e. Maria ne spune de ce…nu e. | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti de vedete

Maria Constantin si Marcel Toader au facut nunta traditionala , cu toate ca dragostea lor numai traditionala nu e. Maria ne spune de ce…nu e.

foto-cub

El, un tip bine, dar cu un trecut…controversat. Ea, o femeie frumoasa si talentata, dar avand, la randul ei, experiente marcante pe care a incercat sa le lase in urma. Cert e ca Marcel Toader si Maria Constantin au decis ca merita sa mai dea o sansa iubirii. Si nu doar iubirii, ci si unei casnicii. E drept, in privinta actului de casatorie pe care initial nu l-au dorit, au fost influentati de nasul lor, Silviu Prigoana. E clar ca  el nu s-a lasat descurajat de seria nelimitata de divorturi prin care a trecut si crede in continuare in casnicie:) Asa ca, Marcel si Maria au facut o nunta traditionala, cu mancare romaneasca, imbracati in straie populare, traind o iubire neconventionala. Vedem imagini exclusive de la nunta lor si aflam chiar de la Maria cum arata relatia lor acum, la aproape un an de la nunta. Credeti ca e posbil ca experienta de la „Ferma Vedetelor” sa-i fi influentat in vreun fel? Sa vedem.

 

Intra pe danielbosa.ro ca sa vezi cele mai frumoase imagini de nunta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply