Maria si Mihai, you rock! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

Maria si Mihai, you rock!

videoblogul-maria

MARIA SI MIHAI, YOU ROCK! NUNTA PE MOTOARE, CU BOCANCI SI GECI DE PIELE!

Maria si Mihai sunt mirii care au refuzat de la bun inceput orice forma de marketing in privinta nuntii lor. Nu au vrut sa auda de vreun ballroom ori de vreun restaurant bine cotat. Nu au vrut sa respecte conventii de nicio natura, ci si-au dorit, mai degraba, o nunta…in natura. Sunt pasionati de motoare, de muzica rock, de plimbari si vacante, si isi petrec cea mai mare parte din timp alaturi de prietenii lor motociclisti. Ei au fost intreg alaiul de nunta. Casatoria civila au avut-o in Bucuresti, cununia religioasa si petrecerea de nunta, au fost, insa, la Moeciu. Nu pentru ca ar avea o casa acolo, rude sau prieteni, ci pentru ca au vrut, pur si simplu, ca nunta lor sa fie ca ei. Neconventionala, libera si romantica…in stil rock.

Maria a fost acea mireasa cu stil clar, sexy si brutal, care iti poate placea sau nu, dar, in mod cert, nu poti sa o uiti. Rochie de mireasa despicata pe picior, bocanci, jartea si geaca de piele. Si indragostita.

Preotul, si el tot din Moeciu, a parut chiar incantat de alaiul de motociclisti veniti cu inimile curate in fata lui Dumnezeu. Iata o altfel de nunta:

 

Maria a stiut de la inceput ce vrea. Sau, mai bine spus, a stiut ce NU vrea.
NU rochie de mireasa din vreun magazin sofisticat ori din vreun catalog plin de promotii. A ales croitoreasa care i-a facut si mamei sale rochia de mireasa.
NU firma de decoratiuni, de aranjamente florale ori bani dati pe buchete de flori special concepute pentru ziua nuntii. A gasit o solutie perfecta pentru ceea ce isi dorea.
NU mancare pregatita la vreun restaurant ori de vreo firma de catering, ci bunatati adunate de pe la taranii din Moeciu si cu friptura direct de pe gratarul incins de ei in curte.
NU dj,  cata vreme ei stiu sa cante la chitara, cata vreme se au unii pe altii, si cata vreme dragostea lor a tinut si cerul instelat fara picatura de ploaie.
NU dar, ci doar cadouri. Vreti sa vedeti o nunta pe pajiste, in aerul curat al noptii, cu balade rock? E aici.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mihaela
    noiembrie 15, 2015 at 3:40 pm

    In sfirsit mai vezi persoane sanatoase la cap! Casatoria nu sta in rochie, 100 de carate, si altele. Bravo

  • Leave a Reply