Mihaela si Tibi, o nunta cum au visat!… | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

Mihaela si Tibi, o nunta cum au visat!…

videoblogul-mireselor-mihaela-tibi

MIHAELA SI TIBI, O NUNTA CUM AU VISAT!…DAR CU CEVA CONTROVERSE SI UN LESINAT!

Mihaela si Tibi s-au cunoscut acum un an. El o voia pe ea, ea voia inca de-atunci sa se marite. A durat putin pana au realizat ca Dumnezeu i-a adus impreuna la momentul potrivit. Unii le-au spus ca se grabesc, ca e posibil sa se lase purtati de emotiile unice ale momentului in care te indragostesti. Lor nu le-a pasat. Dragostea nu are socoteli si masuratori. Dar, mai bine, sa va spuna chiar Miha povestea:

 

MIRELE S-A PRABUSIT IN BISERICA! MIREASA S-A TEMUT CA-I GRAV BOLNAV!

La o nunta, in principiu, se pot intampla multe neprevazute….In special, miresei. O problema cu rochia, cu parul care nu sta, tocuri rupte, lacrimi de emotie, tremurat si asa mai departe…

Dar, sa I se faca rau mirelui, asta, intr-adevar, mai rar. Lui Tibi I s-a intamplat chiar in biserica. De doua ori. Lumea nu mai stia ce sa creada. Iar in inima miresei incoltise cea mai neasteptata dintre indoieli. Era proaspatul ei sot bolnav? Palid si fara vlaga, Tibi i-a speriat pe toti.

 

CE-AU FACUT INVITATII CAND AU INCEPUT MANELELE? S-AU IMPARTIT…

Au avut un soc cand au ajuns la restaurant. Miha si-l aminteste acum zambind, dar in momentele acelea, nu le-a fost comod deloc. Va spune chiar ea de ce.

Apoi, petrecerea si-a intrat in drepturi. Cu vals, latino si manele, asa cum au si fost taguiti ulterior pe Facebook. Cei mai multi au incins ringul de dans. Dar au fost si nemultumitii care au amenintat mirii ca vor pleca acasa daca nu se schimba repertoriul lui Salam.

Nu au scenarii, povesti poleite sau vreo varianta de familie fericita pe care sa le-o prezinte cunoscutilor. Ei sunt ceea ce sunt. Frumosi si indragostiti. Si, cu voia lui Dumnezeu, vor ramane asa.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply