Nicio dragoste nu are vina! Abia la nunta s-a facut „lumina”! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti de vedete

Nicio dragoste nu are vina! Abia la nunta s-a facut „lumina”!

videoblogul-mireselor-cristina-siscanu

CEREREA ÎN CĂSĂTORIE A LUAT-O PRIN SURPRINDERE! NU AVEA NICI HAINE…

Nunta a fost precum relația lor. Vie, pregătită cu repeziciune, cu dragoste, cu nori și ploaie care s-au topit, apoi, sub un soare arzător. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au contrazis bârfitorii, au înfruntat presa și au dat peste cap pariurile jalnice făcute la începutul relației lor. Au demonstrat simplu: ”Dacă dragoste nu e, nimic nu e…”. Dar, dacă e dragoste, atunci altceva nu mai contează.

CRISTINA ȘIȘCANU, SITUAȚIE DE CRIZĂ CU DOUĂ ZILE ÎNAINTE DE NUNTĂ!

Au pregătit nunta în timp record. Și, așa cum era firesc într-o astfel de situație, de unele lucruri au uitat cu desăvârșire. Pusă în situația în care trebuia să-și completeze ținuta cu două zile înainte de nuntă, Cristina s-a trezit în situația clasică de tip românesc- dai banu’, ai. Nu-l dai, e nasol.

NICIO DRAGOSTE NU ARE VINĂ! ABIA LA NUNTĂ S-A FĂCUT ”LUMINĂ”!

Muzică lăutărească, grecească, oameni dragi, prieteni și persoane publice care acum veghează dintr-o altă dimensiune, precum Mărioara Zăvoranu și Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, cupluri a căror liniște a fost distrusă de anii care au trecut, precum Cristi Borcea si Alina Vidican sau Gabi Cristea și Marcel Toader. Toți si toate au făcut din nunta lui Mădălin și a Cristinei ”acel moment al vieții”.

Au trecut 5 ani iar ei au trecut, la rândul lor, prin multe. Poate, cea mai gravă dintre situații a fost depresia Cristinei. Atunci, gândurile, temerile că și-ar putea pierde bărbatul, au măcinat-o cumplit. Faptul că Mădălin i-a fost alături în fiecare clipă i-a unit și mai tare. Concluzia Cristinei? Unul fără altul nu pot exista. O spune cu lacrimi în ochi, dar acum nu de teamă că l-ar putea pierde. Ci mai multă de ciudă că gândul ăsta i-a putut trece vreodată prin minte.

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply