Nimeni nu ar fi crezut ca se pot intalni asa! Dragostea lor a invins si timpul, si distanta! Iar nunta… Viorica si Ionita din Clejani au transformat-o in spectacol! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti reale

Nimeni nu ar fi crezut ca se pot intalni asa! Dragostea lor a invins si timpul, si distanta! Iar nunta… Viorica si Ionita din Clejani au transformat-o in spectacol!

foto-cub

Cand le auzi povestea, aproape ca nu-ti vine a crede ce cai nebanuite gaseste dragostea pentru a aduce impreuna doi oameni. El, italian, venit in Romania cu niste prieteni. Ea merge cu cateva prietene intr-un club, in noaptea de Revelion. Exista o vaga discutie intre ei, fac o poza impreuna, dar pleaca fara sa faca schimb de numere de telefon, fara sa stie macar cum il cheama pe celalalt. Dar raman cu gandul acolo. Si, exact ca intr-un film, se intalnesc tot intamplator, doua zile mai tarziu, intr-un restaurant. Ca sa le fie clar pentru totdeauna ca exista cea mai stransa dintre legaturi intre dragoste si destin. Dupa ani in care dragostea lor a invins distanta si a trecut toate testele unei relatii de care nu se puteau bucura pe deplin, Salvadore (Italy, asa cum il alinta Carolina) a renuntat la tot si a venit aici.

Si a venit si minunea, Amelie, pe care au botezat-o in aceeasi zi in care si-au jurat credinta pentru toata viata.

Au ales Le Chateau, au avut trupa Atelier, dar si pe Viorica si Ionita din Clejani care au facut show in toata regula. Cert e ca rudele si prietenii veniti din Italia pentru nunta lor, cu greu s-au intors acasa:) Nunti ca la noi, la nimeni:)

Multumim Daniel Bosa Videography si Imagemaker pentru imaginile video si fotografiile impecabile.

Haideti sa mergem la nunta!

Intra pe danielbosa.ro ca sa vezi cele mai frumoase imagini de nunta!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Formatii Nunta Iasi
    mai 18, 2016 at 6:08 am

    Foarte frumos videoclipul si povestea

  • Leave a Reply