„Nu mai conta nimic! Eram acolo amandoi si ne bucuram de fiecare mangaiere, de fiecare atingere…fiecare soapta!” | Videoblogul Mireselor
0
In Jurnalul vostru/ Simona si Rares

„Nu mai conta nimic! Eram acolo amandoi si ne bucuram de fiecare mangaiere, de fiecare atingere…fiecare soapta!”

prima-oara-dragoste

 

SIMONA-partea a cincea

Am sorbit din paharul cu vin, m-am apropiat de el și l-am sărutat așa cum nu o mai facusem. Mi-a răspuns, m-a luat în brațe și am simțit ca acolo era locul meu. Acolo era și locul lui.

N-a mai contat ca în punga de cadou aveam o lenjerie sexy. Nu aveam nevoie de ea. Nu a mai contat ca spaghetele așteptau să fie fierte. Nu a mai contat nici ca eram într-un loc străin. Nu a mai contat nimic. Am închis ochii și m-am bucurat de fiecare atingere, de fiecare mangaiere și de fiecare șoaptă. Eram acolo unde trebuia sa fiu, cum trebuia sa fiu. În jurul nostru de auzea doar muzica în surdina. Nu eram atenți la ea, dar la un moment dat însă ne-am oprit. Incepuse o melodie care atunci, pe loc, a devenit piesa mea preferata din toate timpurile. V-am scris la început ca ascultam împreuna Depeche Mode. Erau favoritii noștri. Sunt și azi… Atunci, în noaptea aceea, în acel moment magic, a început „Free love”. V-o recomand. Nu puteam sa spun nimic însă gândeam: „Ce poate fi mai frumos decât atât? Tu, aici cu mine, și Depeche sa cânte pentru noi…” Nu am terminat gândul ca l-am auzit:

„-Ce poate fi mai frumos decât atât? Tu, aici cu mine, și sa cânte Depeche…”

L-am sărutat și noaptea întreaga ne-am bucurat unul de altul. Îmi trecuse orice frica, orice reținere, orice întrebare și orice îndoială. Unul pentru altul eram perfecți. Am adormit îmbrățișați iar dimineața ne-am trezit la fel. A fost prima noapte de dragoste din viața mea și cine spune ca acea noapte trebuie să fie specială pentru ca nu o vei uita niciodată, a avut cea mai mare dreptate.

Ne-am despărțit printr-un sărut intens. Eram pregătită pentru orice. Eram pregătită sa îmi spună ca ne vedem și mai târziu sau sa îmi spună ca intre noi s-a terminat totul chiar dacă noaptea trecută nu aveam cum sa o stergem cu buretele. Putea sa îmi spună orice și știți de ce? Eu îl iubeam cu foc, iar din iubirea aceea primisem tot ceea ce puteam primi. Nu aveam niciun regret, poate doar acela ca mi-aș fi dorit sa nu se termine niciodată. Pe undeva simțeam ca atunci începea un alt capitol pentru noi.

Am plecat spre casa și îmi revenisem total. Eram din nou eu. Plină de speranța, optimista și, credeți-ma, nu aveam nicio așteptare. Eram bucuroasa cu ce aveam și, dacă primeam ceva în plus, era perfect. Spre seara, mi-a sunat telefonul. Eram relaxata, liniștită. Am răspuns și la celălalt capăt al firului era el.

„-Ne vedem sau ai de învățat?”
„-Eu mereu am de învățat. De ce vrei să ne vedem?”
„-Cum de ce? Îmi e dor de tine.”
„-Pai… nu stabilisem ca intre noi asta a fost? Noaptea trecută a fost cadoul tău pentru mine și atât. Eu așa văd lucrurile.”
„-Niciodata nu a fost gata, Simo… Niciodată și știi bine asta. Nu vreau sa vorbim la telefon. Vin sa te iau în juma’ de ora.”

Și a venit. Nu aveam de gând sa cedez cu una cu doua, deși știam ca nu vrea să ne impacam doar pentru ca facusem dragoste. Știam ca ma iubește. Simțeam.

Într-un final, ne-am împăcat. Doamne, ce perioada frumoasa a urmat! Ne iubeam parca si mai mult, ne pretuiam mult mai mult și eu, fiind o fire ceva mai expansiva, simțeam ca trebuie sa îmi strig iubirea peste tot. Nimeni nu îmi ajungea la nas. Nimeni!
După câteva luni, într-o seara in care eram la el acasă și ne pregăteam sa vedem un film, mi-a spus ca înainte să ne instalam confortabil vrea sa vorbim.

„-Despre ce?”
 „-Nici nu știu cum sa îți spun… Aici nu am niciun viitor. Vreau sa plec în State pe perioada verii și sa stau 4 luni.”

-va urma-

Sursa foto:lovematters.in

 
Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply