Opa, opa, la… sa tot fii mireasa cum a fost Diana! | Videoblogul Mireselor
0
In Nunti de vedete

Opa, opa, la… sa tot fii mireasa cum a fost Diana!

diana-bisinicu

SA ZICA LUMEA CE O VREA, NUNTA CA A DIANEI BISINICU N-A MAI VAZUT CONSTANTA!

Au avut nunta la restaurantul Aristocratos din Mamaia, au avut traditii, au avut cateva sute de invitati,  obiceiuri si muzica macedoneana, si…au avut si nasi celebri. Diana Bisinicu este si acum emotionata atunci cand vorbeste despre nunta ei.  A fost si primul moment important in care cel care i-a devenit sot, Catalin Andries, a respectat pas cu pas traditiile si obiceiurile armanesti. N-a fost singur, l-au sustinut  nasii Gabriela Cristea si Marcel Toader. Dragostea cu adevarat electrizanta pe care o traiau nasii lor, le-a dat si lor credinta ca pun bazele unei casnicii in adevaratul sens al cuvantului. Si a fost perfect adevarat, asta au si facut. Ceea ce nu putea anticipa nimeni atunci era, insa, despartirea scandaloasa dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader. Practic, o casnicie s-a nascut, in timp ce o alta, cea a nasilor, a apus nu la mult timp dupa. Diana a oferit integral imaginile de la nunta ei. Traditii si muzica armaneasca- chiar si Delia s-a conformat si a trecut la repertoriul lor- si pasiuni dezlantuite pe ringul de dans. Urmariti.

 

NASII, GABRIELA CRISTEA SI MARCEL TOADER, AU FOST SENZATIA PETRECERII! OARE ACUM AR VREA IMAGINILE ASTEA STERSE?

Se spune ca iti poti da seama cu putina atentie daca intr-un cuplu exista sau nu chimie in mod real. Si, de regula, parerile sunt impartite. In cazul Gabrielei Cristea si al lui Marcel Toader , parerile erau, insa, intr-o armonie perfecta. Se potriveau, se atrageau, erau atenti unul cu celalalt si pareau totul unul pentru celalalt. Nunta Dianei si a lui Catalin a fost unul dintre momentele in care Gabriela Cristea si Marcel Toader, nasi fiind, au reusit sa impresioneze chiar. Acum, Diana povesteste cum a fost pentru ei atunci si cum s-a tranformat modelul lor de cuplu intr-o palida amintire.

 

LA CUNUNIA CIVILA, INVITATII AU RAMAS FARA GLAS! DIANA BISINICU SI CATALIN ANDRIES AU VENIT PE-UN VAS!

Cununia civila au facut-o pe pontonul hotelului Laguna din Mamaia.  Diana si Catalin au venit cu salupa, pe lac, spre incantarea invitatilor. Apoi, mirele a inceput sa se familiarizeze cu obiceiurile familiei de machedoni in care avea sa intre. Poate si de la bucuria nuntii, poate si din dragoste, totul I s-a parut fascinant.  Atat ca Diana i-a dat emotii in fata ofiterului de stare civila. Vedeti de ce.

 

CEREREA IN CASATORIE A FOST CEA MAI GREA! A CERUT-O PE DIANA DE LA… ALTCINEVA!

Nu i-a fost usor lui Catalin sa si-o faca nevasta pe Diana. Pentru ca la machedoni, dincolo de dragoste, exista niste reguli care trebuie respectate. Care a fost persoana cu influenta decisiva in relatia lor, va spune Diana. Acum isi aminteste zambind. Atunci a avut momente de panica si lacrimi.

 

DANSUL CARE A OPRIT NUNTA IN LOC!

Si familiile s-au bucurat ca de-acum Diana si Catalin plecau de mana pe acelasi drum. S-au bucurat asa mult incat au pregatit si momente speciale pentru nunta. Tatal si sora lui Catalin au acaparat la un moment dat intreg ringul. Un dans din zona de sud a Italiei a uimit intreaga audienta. Iata un moment de fericire:

 

Dacă ti-au plăcut materialele, da-ne like pe Facebook și rămânem impreuna! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria
    noiembrie 24, 2015 at 11:26 pm

    Dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, esti nemaipomenita minunata mea, multumesc Dmnului ca te-a adus in familia noastra, esti mereu mai frumoasa, esti infloritoare, esti … asa cum am dorit, asa cum i-am cerut fiului meu sa-mi aduca o nora, multumesc. Un eveniment extraordinar de bine organizat si pe aceasta cale multumim Luizei Popescu, un eveniment unde frumosul, calitatea, educatia si bunul gust a domnit iar distractia a fost REGINA. De voi copiii mei nu pot spune decat ceea ce va spun mereu, sa imi traiti, sa va iubiti mereu mai mult (ca si cum ar fi posibil?!) sa infloriti si sa dati roade bune in toate zilele vietii voastre. Suntem extraordinar de mandri de voi, va iubim extraordinar de mult si voi o stiti, reusiti in continuare sa ne surprindeti placut, ce sa zic, fara cuvinte, Dumnezeu sa va binecuvinteze, pe voi si casa voastra in tot ce faceti si pe oriunde calcati ! Mama.

  • Leave a Reply